HOME

Even voorstellen 

                                  


Mijn naam is Roy van der Wulp, geboren op 28 April 1980. Geboren en getogen te Dordrecht. Gestart met "van der Wulp Accounting Solutions" in 2012. Sinds 1999 in de wereld van de Financiële dienstverlening actief en nog steeds met veel plezier werkzaam. Begonnen in een Accountants en administratiekantoor, vervolgens in zowel profit als non-profit organisaties werkzaam geweest.

2006 was het jaar van de ommezwaai. Ik wilde graag meer zien, meer uitdaging en groeien. Dus ben ik in dienst getreden bij een detacheringskantoor. Hier bijna 6 jaar werkzaam voor geweest en veel soorten opdrachten mogen uitvoeren (lees referenties).

Als persoon omschrijf kan ik het beste omschreven worden als, een echte doorzetter. Enthousiast, gedreven en bezit over een gezonde dosis humor. Volgens collega’s en vrienden ben ik een goede en betrouwbare gesprekspartner.  

 

 

Over “van der Wulp Accounting Solutions”

In 2012 was het dan eindelijk zover “van der Wulp Accounting Solutions” is geboren en dus een feit. Solutions heb ik bewust opgenomen in de naam omdat compleet financieel management wordt aangeboden. Het onderscheidend vermogen zit in het feit dat, ik meer verzorg dan een doorsnee boekhouder of accountant. Door de diversietijd van de opdrachten en functies, heb ik het vermogen nog verder ontwikkeld om snel hiaten in de organisatie dan wel de administratieve organisatie/processen aan te wijzen. Een verbetervoorstel opstellen en wellicht nog belangrijker, goed de oplossingen te implementeren.  

Door een goed persoonlijk contact met de klant of opdrachtgever ben ik in staat te leveren wat er gevraagd wordt en vaak meer…

Diversiteit van diensten is groot (lees meer bij overzicht diensten) zo kan er nog gedacht worden aan het fungeren als tussenpersoon bij facturatie of juist als de vordering niet betaald word.

“Maatpak dienstverlening” is hetgeen waar ik naar streef. Er is veel mogelijk, als de wensen van de klant goed te definiëren zijn. Uiteraard zal ik een passende offerte opstellen voor een gunstig tarief.

Dus bent u op zoek naar meer persoonlijke contact en goede service, dan bent u bij mij aan het juiste adres. U hoeft niet verder te zoeken en tijd besparen door deze zoektocht te staken.

 

Wilt u dat ik met u contact opneem, vul dan even het contactcformulier in. Er zal binnen 24u contact met u worden opgenomen.