Bent u op zoek naar een organisatie voor het verzorgen van de boekhouding van uw Vereniging van Eigenaren omdat u geen tijd, zin of expertise heeft. Of juist omdat de huidige bestuurder/boekhouder niet aan uw verwachtingen voldoet, zoek dan niet verder want u heeft DE organisatie gevonden.

 

Per 1 januari 2010 dienen alle Vereniging van Eigenaren ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel. Dit brengt ook administratieve verplichtingen met zich mee.

Bent u ook de trotse bezitter van een appartement maar heeft u geen zin, tijd (of wat voor reden dan ook) voor de financële administratie van de Vereniging van Eigenaren dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het controleren (externe kas controle) van de boekhouding van uw Vereniging van Eigenaren. Er wordt niet alleen zorgvoldig gekeken naar het reilen en zeilen van de Vereniging van Eigenaren maar ook of de huidige boekhouder (kantoor) zich conformeerd aan de afspraken en procuratie (tekenings-/betalingsbevoegd-heid). Een kascontrole wordt vaak onderschat en toch is het een enorm belangrijk onderdeel voor het goedkeuren van bijvoorbeeld de jaarrekening. Er gaat best wel wat tijd inzitten om een goed en helder beeld te krijgen van de inkomsten en uitgaven. Word wel alles betaald wat betaald moet worden? Gaat het naar de juiste rekening van de juiste Crediteur?

 

Financieel beheer